Național Ultima oră
Victorie uriașă pentru Agent Green în instanță! Peste 19.000 de hectare din Parcul Național Domogled au fost salvate
Victorie uriașă pentru Agent Green în instanță! Peste 19.000 de hectare din Parcul Național Domogled au fost salvate
27/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Parcul Național Domogled RESPIRĂ, pentru prima dată, în liniște, iar cei de la Agent Green anunță că este doar începutul! 

Agent Green a câștigat procesul de la Înalta Curte de Casație și Justiție cu Ministerul Mediului și cu Romsilva. 19369,24 de hectare din Parcul Național Domogled – Valea Cernei nu mai pot fi atinse începând de astăzi.

”Am reușit! Nu prin protest de data asta, ci prin instanță! Începem cu felicitări și multe mulțumiri pentru avocata noastră și voluntarii care au dus la această victorie uriașă, și pentru donatorii și partenerii care susțin procesele noastre în instanță de mult. Am mai câștigat procese pentru păduri, dar niciodată pentru 19369,24 hectare dintr-un parc național, unul dintre cele mai paradisiace locuri din România, Parcul Național Domogled. Și nici nu știm să se mai fi întâmplat asta înainte”au spus reprezentanții Agent Green. 

Astfel, îndemnul Agent Green este ca oricine vede un camion cu lemne ieșind din UP Cernișoara, Baia de Aramă, Balmes, Ivanu și Olanu este rugat să anunțe imediat poliția, pentru că transportul ar fi 100% ILEGAL! 

Orice lucrări silvice însemnând de acum infracțiune forestieră și de încălcare a hotărârilor judecătorești. 

 

Foto: Agent Green

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.