Național Social Ultima oră
Codrii de mâine - Asociația Principele Nicolae a plantat încă 10.000 de puieți de salcâm
Codrii de mâine - Asociația Principele Nicolae a plantat încă 10.000 de puieți de salcâm
25/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Proiectul ”Codrii de mâine” inițiat de Asociația Principele Nicolae continuă și în această primăvară. De data aceasta, acțiunea de împădurire a avut loc în localitatea Romanu, județul Brăila, unde au fost plantați 10.000 de puieți de salcâm. 

La acțiunea care are ca mobil cuvintele Regelui Mihai „Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară luată cu împrumut de la copiii noștri”, a participat, așa cum mereu a făcut-o, și Nicolae al României.

„Astăzi, am avut marea bucurie de a fi invitați de către doamna director a Școlii Gimnaziale Romanu, prof. Giorgiana Ioan, să luăm parte, împreună cu elevii clasei a VI-a C, la o acțiune de împădurire, parte a proiectului ,,Codrii de Mâine” prin care Asociația ”Principele Nicolae” își propune reîntregirea coroanei de arbori a României. Cu această ocazie am avut onoarea de a-l întâlni pe Nicolae al Romaniei, alături de care, împreună cu elevii noștri dragi, am plantat arbori spre reîmpădurirea frumoasei noastre țări. Mulțumim, pe această cale, Nicolae al Romaniei și Asociatia Principele Nicolae pentru frumoasa inițiativă și pentru onoarea de a lucra umăr la umăr pentru reîntregirea pădurilor țării noastre, dar și doamnei director de la Școala Gimnazială Romanu, județul Brăila, prof. Giorgiana Ioan pentru invitație! Vivat!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale "Costache Grigore Şuţu" din Brăila. 

Prin proiectul „Codrii de Mâine”, Asociația Principele Nicolae și-a propus să planteze cel puțin un milion de arbori în România.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.