Național Din Arad Cultură Ultima oră
Zeci de fotografii realizate de artişti străini care au vizitat România, expuse în Cetatea Oradea
Zeci de fotografii realizate de artişti străini care au vizitat România, expuse în Cetatea Oradea
20/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Fotografii de mari dimensiuni realizate de artişti străini vizitând România se pot vedea, timp de o lună, în Cetatea Oradea, în Galeria "Euro Foto Art", într-o expoziţie internaţională intitulată "România pitorească", organizată de Asociaţia Internaţională "Euro Foto Art" (AIEFA).

Cele 72 de fotografii de mari dimensiuni, selectate pentru a fi expuse, sunt realizate de artişti fotografi din Arabia Saudită, Grecia, Japonia, SUA, România şi Ungaria, care au cutreierat ţara noastră şi au imortalizat peisaje inedite în România.

Toate imaginile expuse se pot admira şi pe site-ul AIEFA.

Expoziţia este găzduită de Galeria "Euro Foto Art", Centru Expoziţional FIAP Oradea-România, în cadrul Secţiei Muzeului Oraşului Oradea a Muzeului Ţării Crişurilor - Complex Muzeal, unde se va putea vizita până la data de 19 aprilie a.c.

Toate exponatele vor putea fi vizionate şi pe ecranele mijloacelor moderne de transport din municipiul Oradea, datorită protocolului încheiat între AIEFA şi societatea locală de transport public OTL S.A.


Foto: AIEFA


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.