Național Din Arad Social Cultură Ultima oră
Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin se deschid publicului luna viitoare
Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin se deschid publicului luna viitoare
19/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Se fac pregătiri intense pentru ca Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin să se deschidă publicului luna viitoare. 

„Sperăm ca, în zilele de 28, 29 și 30 aprilie 2023, Fundația Colecția Regală să poată organiza o amplă serie de evenimente sportive, culturale, educative, precum și atracții turistice, la care publicul să fie primit cu brațele deschise.”, anunță reprezentanții Domeniului Regal. 

Domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului în perioada mai-octombrie 2023. Vor putea fi vizitate Satul Regal, Casa Ceaiului, Muzeul Automobilului, Atelierul Auto al Regelui Mihai și Magazinul de Suveniruri în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, între orele 9.00 și 18.00.

Parcul Regal poate fi vizitat în aceleași zile, dar numai cu înscriere prealabilă, la telefon: 0770 562 822, precum și pe e-mail: contact@savarsinregal.ro/ Vizitarea parcului se face numai în prezența unui ghid.

„Vă rugăm să citiți site-ul oficial Săvârșin Regal înainte de a veni să vizitați domeniul. Programul de vizitare poate suferi modificări de la o lună la alta.”, mai transmit aceștia.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.