Național Social Ultima oră
Mihai Neșu are nevoie de ajutor pentru a finaliza Centrul de recuperare pentru copiii și adulții cu dizabilități
Mihai Neșu are nevoie de ajutor pentru a finaliza Centrul de recuperare pentru copiii și adulții cu dizabilități
18/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Mihai Neșu face un apel la solidaritate pentru a finaliza Centrul de recuperare care urma să fie deschis în luna septembrie a acestui an, dar care, din cauza scumpirii materialelor de construcție, va fi amânată cel mai probabil pentru anul viitor.

Tocmai de aceea Mihai Neșu face un apel către toți cei care ar putea ajuta financiar la finalizarea centrului, cu atât mai mult cu cât, pe partea de terapie adulți, în urma multelor solicitări, urmează a se face o listă de așteptare. 

„Dragi prieteni, Incet dar sigur avansam cu pregătirea centrului de recuperare. Acum suntem la etapa finisajelor in cadrul cladirii centrului, iar la cladirea cazărilor se montează încălzirea in pardoseala. 

Probabil ca vom decala deschiderea pe care noi o estimam in luna septembrie caci sunt câteva întârzieri, dar nădăjduim ca anul viitor sa avem și acest moment deosebit de important. Avem multe solicitari din tara pe zona de terapie adulti si vom începe sa facem o lista de așteptare. 

Cei care puteți sa ne sprijiniți va rugam sa o faceți, la etapa finisajelor costurile sunt foarte mari. Momentan am investit 3.8 milioane de euro in întregul complex, suma finala estimata ajungând la 5.5 milioane în urma scumpirilor din ultima perioada la tot ce tine de construcții.”, a transmis Mihai Neșu.

Cum putem ajuta

Directionand 3.5%din impozitul pe profit. Formularul poate fi completat AICI dupa care trebuie trimis pe mail la adresa info@mnf.ro

Un alt mod prin care se poate contribui este prin comandarea unui hanorac sau a unui polar MNF (calitatea e extraordinara-feedback purtători), AICI.

„Va mulțumim pentru încredere celor care donați de mult timp și va dorim tuturor bucurie!”, a mai transmis Mihai Neșu.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.