Național Din Arad Ultima oră
Pompierii arădeni, din nou pe podium la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne
Pompierii arădeni, din nou pe podium la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne
17/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Pompierii arădeni, din nou pe podium la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

În perioada 14 - 17 martie 2023, orașul Călimănești găzduiește etapa finală a Campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, la care participă peste 100 de reprezentanți ai tuturor armelor Ministerului Afacerilor Interne.

La această competiție, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, Pește Bogdan și Vlaș Robert, au obținut medalii de bronz: Bogdan Pește a luptat la categoria 73 kg - grupa de vârstă 35 - 40 ani, iar Robert Vlaș a luptat la categoria 81 kg - grupa de vârstă sub 35 ani.

„La această competiție, la startul căreia s-au aliniat peste 100 de reprezentanți ai tuturor armelor Ministerului Afacerilor Interne, colegii noștri, Pește Bogdan și Vlaș Robert, din cadrul Detașamentelor de Pompieri Ineu și Arad au obținut medalii de bronz. Felicitări! Suntem mândri de voi!”, au transmis reprezentanții ISU Arad.


Foto: ISU Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.