Național Social Ultima oră
Eduard, fiul de doar 14 ani al unui militar din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, diagnosticat cu leucemie și are nevoie de ajutor
Eduard, fiul de doar 14 ani al unui militar din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, diagnosticat cu leucemie și are nevoie de ajutor
15/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Eduard, fiul de doar 14 ani al unui militar din cadrul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, a fost diagnosticat cu leucemie. Colegii soldatului clujean cer ajutor tuturor celor care ar putea ajuta financiar ca Eduard să poată avea parte de un tratament corespunzător. 

„Camaraderia ne-a caracterizat întotdeauna pe noi, militarii, de aceea nu putem fi indiferenți la necazurile colegilor noștri. Unul dintre șoimi, soldat Zbîncă Simion Florin trece prin clipe grele. Fiul său, Eduard, în vârstă de 14 ani, a fost diagnosticat cu leucemie acută mieloblastică. 

Lupta cu boala este abia la început. Urmează o perioadă grea, unde Eduard va avea nevoie de sânge, dar și de un sprijin financiar.”, au scris aceștia pe pagina de socializare. 

Cei care doresc să se alăture inițiativei Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, pot dona orice grupă de sânge precizând, pentru Zbîncă Eduard, internat la secția de pediatrie 2 Cluj Napoca și pot oferi ajutor financiar la contul în lei deschis la banca Raiffeisen Bank, pe numele Zbîncă Simion RO81RZBR0000060020760621.

„Dăruim pentru o șansă la viață. Orice gest mic este un ajutor măreț pentru colegul nostru!”, mai spun soldații clujeni. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.