Național Ultima oră
Veteranul de război Ion Dragostin, sărbătorit la centenar
Veteranul de război Ion Dragostin, sărbătorit la centenar
13/03/2023 ⋅ 0 comentarii

În prima săptămână a lunii martie, maiorul (rtr) Ion Dragostin, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial, din localitatea Oancea, județul Brăila, a împlinit venerabila vârsta de 100 de ani. 

Un astfel de eveniment n-ar fi putut trece neobservat și tocmai de aceea familia, reprezentanții ai Armatei României și ai primăriei i-au trecut pragul casei pentru a-l sărtbători la centenar. 

Astfel, emoționantul eveniment a fost sărbătorit de numeroasa familie, precum și de reprezentanți ai Asociației Naționale a Veteranilor de Război ,,General Gheorghe Avramescu” filiala Brăila, Asociației Naționale Cultul Eroilor ,,Regina Maria” filiala ,,General Stan Poetaș”, primăriei Romanu, garnizoanei Brăila și Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”.

„În cadrul viziteii, militarii i-au mulțumit pentru credința și devotamentul de care a dat dovadă în slujba țării și i-au oferit o plachetă aniversară cu prilejul împlinirii venerabilei vârste de 100 de ani. La mulți ani cu sănătate!”, a spus, pentru Veteranii Armata României, domnul Mircea-Marian Mușat.


Foto: Mircea-Marian Mușat


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.