Național Ultima oră Externe
Medalie de argint pentru România la Cupa Europei la aruncări de iarnă
Medalie de argint pentru România la Cupa Europei la aruncări de iarnă
11/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Medalie de argint pentru România la Cupa Europei la aruncări de iarnă din Portugalia. Atletul Alin Firfirică a terminat pe locul 2 la aruncarea discului. Cu 63.78 m Alin a reușit cea mai bună performanță a sa în sezon. El a fost depășit în concurs de slovenul Kristjan Ceh, 68.30m. Pe locul trei a terminat croatul martin Markovic, cu 62.20 m. 

La Cupa Europei de aruncări de iarnă, România este reprezentată de opt atleți. Mihăiță Micu (CSM Vaslui) – ciocan, Alexandru Firfirică (CSA Steaua București, CSM Onești) – disc, Marius Musteață (CSA Steaua București) – greutate, Denis Both (CSM Arad) – suliță. Plus, pe Cristian Meheș (CS Crișu Oradea, CS Farul) – ciocan U23, două senioare la aruncarea ciocanului, Bianca Ghelber (SCM Bacău, CSA Steaua București) și Adela Stanciu (CS Dinamo București), ca și pe Andreea Lungu (CSM București) – disc U23.


Foto: COSR

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.