Național Social Ultima oră
Vă amintiți de Răzvan, orfanul crescut în centru de plasament, bolnav de leucemie? Boala este în remisie și se pregătește pentru transplant!
Vă amintiți de Răzvan, orfanul crescut în centru de plasament, bolnav de leucemie? Boala este în remisie și se pregătește pentru transplant!
10/03/2023 ⋅ 0 comentarii

Vă amintiți de Răzvan Matragoci? Știți, tânărul de doar 19 ani cu o poveste de viață tulburătoare: orfan, crescut în centrul de plasament, diagnosticat cu leucemie și care părea că nu are prea multe șanse de bine?

Ei bine, vestea primită de la Răzvan este una foarte bună! Pe biletul de externare primit în Italia scrie Leucemie acută în remisie!

Dacă în România, conform spuselor celor care au luptat cu multă dragoste pentru Răzvan, sistemul medical îl condamnase la moarte „termenul fiind în decembrie”, în Italia tratamentul a dat roade, iar Răzvan se poate pregăti pentru transplantul de măduvă osoasă. 

„Fiind într-o astfel de situație m-au încercat sentimente de neputință, de disperare. Îl vedeam precum un condamnat la moarte. Cu fiecare încercarea de-a găsi soluția salvatoare în afara țării realizam cum timpul se scurge în defavoarea copilului și începusem să număr zilele. Efectiv astăzi când am citit nu îmi venea să cred, parcă visam și nuuu... nu era un vis, este realitate!!! ITALIA L-A SALVAT PE RĂZVAN!

Aceste rezultate extraordinare arată că terapia experimentală la care a fost supus a fost un real succes în leucemia agresivă. Știm că perioada ce va urma nu va fi deloc ușoară dar avem încredere în Bunul Dumnezeu si în sistemul medical din Italia și sunt convinsă 100% că vor face ca și până acum tot ce țin de ei ca Răzvan să fie bine. Lumina, speranța și zâmbetul de pe chipul lui Răzvan de astăzi se datorează acestor medici, care înainte de carieră sunt oamenii! Modalitatea de vindecare 100% este transplantul cu măduvă osoasă.

Donatorii compatibili au fost găsiți prin banca internațională de măduvă osoasă.

Urmează ca donatori să fie contactați de către bancă și în cel mai scurt timp să înceapă transplantul. 

Doamne... îți mulțumesc pentru persoanele care mi le-ai pus în cale cărora li se datorează șansă la viață a lui Răzvan! 

Nu am cuvinte de mulțumire pentru cei care m-au ajutat ca Răzvan sa ajungă în acest loc, unde mă repet: a primit o noua șansă la viață! Sunteți în rugăciunile noastre zilnice. Bunul Dumnezeu sa va fie nelipsit în orice moment al vieții voastre!”, este mesajul transmis de doamna Bartesch Mihaela, unul dintre îngerii cu chip de om care a luptat pentru Răzvan. 

Multă sănătate, Răzvan! Știm că valul de tristețe, rugăciune, neputință care s-a iscat după ce cititorii noștri au flat povestea ta se va transforma astăzi în bucurie. Bucurie pentru șansa la viață pe care ai primit-o!

 

Explicație foto: în stânga, Răzvan este în decembrie 2022, iar în dreapta este în martie 2023

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.