Național Din Arad Social Life Ultima oră
Trei localități din Arad, promovate la Târgul de Turism al României
Trei localități din Arad, promovate la Târgul de Turism al României
23/02/2023 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Județean Arad este prezent în perioada 23-26 februarie la Târgul de Turism al României de la București prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad și va promova municipiul Arad, Săvârșinul, Ghiorocul și în cadrul acestui târg.

Târgul de Turism al României are loc la Centrul Expozițional Romexpo București, prezentând noutățile companiilor din România și din străinătate legate de sectoarele Decorațiuni interioare, Turism, Industrie hotelieră.

Anul acesta, Consiliul Județean Arad va lansa în cadrul târgului de turism, Turul Virtual al Județului Arad, cuprinzând 50 de obiective care vor putea fi accesate online și vizualizate și cu ochelari pentru realitatea virtuală. De altfel, cu acești ochelari speciali vor fi și prezentate obiectivele respective, publicului din târg. 

De asemenea, Consiliul Județean a invitat în standul său primăriile Arad, Săvârșin și Ghioroc, pentru a promova trei zone importante ale turismului gen city-break: municipiul, comuna regală de pe Valea Mureșului și „Litoralul Vestului”, cu Podgoria Miniș-Măderat. În materialele de promovare vor fi prezentate și stațiunile Moneasa și Căsoaia, Cetatea Șiria, Basilica Maria Radna, bisericile de lemn de pe valea Crișului și de pe valea Mureșului, și de asemenea, vor fi și hărți și broșuri pentru ”Turismul de o zi”.


Foto: Centrul de Turism Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.