Național Sport Ultima oră
Simona Halep, campioană la Dubai!
Simona Halep, campioană la Dubai!
22/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Simona Halep, campioană la Dubai! Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a învins-o pe Elena Rybakina (20 de ani, 19 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-6(5), în finala turneului de la Dubai și a ajuns la 20 de trofee obținute în carieră.

La capătul unei finale de 2 ore și 30 de minute, Halep a recunoscut că se află la capătul puterilor și a felicitat-o pe Rybakina.


„Sunt niște emoții nebune! Trebuie să o felicit pe Elena, a jucat atât de bine astăzi! E tânără, are mulți ani în față pentru a juca tenis. Bravo, felicitări pentru această săptămână! Uneori abia atingeam mingea pe serviciul ei. Nu am renunțat, am luptat din greu, pentru că îmi place să joc aici. Sincer, acum sunt aproape moartă din punct de vedere fizic. Am crezut că voi termina la 6-5, dar poate am fost prea încrezătoare. Trebuie să continui să lupți!  Întotdeauna e o săptămână minunată în Dubai. Am niște amintiri frumoase din ultimii ani. De fiecare dată mă bucur când pășesc pe teren aici”,  a declarat Simona Halep la final, conform gsp.ro.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.