Național Din Arad Ultima oră
Arădeanca Alesia Sferlea, pe podium și la Openul de tenis de masă al Qatarului
Arădeanca Alesia Sferlea, pe podium și la Openul de tenis de masă al Qatarului
30/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Arădeanca Alesia Sferlea, pe podium și la Openul de tenis de masă al Qatarului. Eleva lui Cristi Dodean a participat în weekend, alături de loturile naționale juvenile, la Openul de juniori al Qatarului, WTT Youth Contender Doha 2023. 

Jucătoarea de tenis de masă de la CSM Arad a jucat în trei probe, la simplu și dublu mixt Under 19 și simplu la U17. La cea din urmă a luat medalia de bronz, după ce și-a câștigat grupa de calificare pe tabloul principal, cu două victorii din tot atâtea meciuri. În sferturi a învins cu 3-1 la seturi o jucătoare din Uzbekistan, Asel Erkebaeva, asigurându-și podiumul la U17. În semifinale, a fost eliminată de sud-coreeanca Yoo Yerin, scor 0-3.

La categoria de vârstă U19 a pierdut ambele meciuri din grupa de calificare, la simplu, iar la dublu mixt a avansat până în sferturi, fază unde alături de italianul Giacomo Izzo a fost aproape de medalie. Cei doi au pierdut în sferturi în fața perechii tricolore formate din Darius Movileanu și Elena Zaharia, românii câștigând în final proba după o finală tricoloră, împotriva conaționalilor Eduard Ionescu și Ioana Sângeorzan.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.