Național Life
Un bucătar român, pe primul loc la Campionatul European Interregional de Gastronomie din Croația
Un bucătar român, pe primul loc la Campionatul European Interregional de Gastronomie din Croația
20/02/2020 ⋅ 1 comentarii

Bucătarul Marius Muntean de la un hotel din Sibiu a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu restaurant, la Campionatul European Interregional de Gastronomie care s-a încheiat joi, în Makarska (Croaţia), a anunţat Primăria municipiului Sibiu, pe pagina  de Facebook.

"Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia", au anunţat cei de la Primăria Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, bucătarul a obţinut locul întâi la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) şi la proba meniu de restaurant compus din trei feluri (Consomme de viţel, gustare caldă din carne de miel şi fel de bază din muşchi de vită).

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

20.02.2020 20:22
Petre Morariu
Va felicit din inima pentru rezultatu d-voastra, bravo félicitatarii. Romania . Bravo , mertati tôt tespectul de Maistre bucatar ( Chef Mettre Cuisine ) ,ma bucur foarte mult de rezulte- le turor Care reprezinta Romania in toate competiti- le Mondiale . La 55 ani incep a invata Arta Bucatarie Mondiale ,sint départe de cei Care stapinesc Arta mrseriei dumneavoastra .Invata cu placere si respect de Mentorii artei culinaire .cu tot tespectul Maistre bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si succèse in activitatea dumneavoastra . Petre . Bruxelles . 20 Feb 2020
.