Bucătarul Marius Muntean de la un hotel din Sibiu a câştigat de două ori locul întâi, la două probe, cea de îndemânare şi cea de meniu restaurant, la Campionatul European Interregional de Gastronomie care s-a încheiat joi, în Makarska (Croaţia), a anunţat Primăria municipiului Sibiu, pe pagina de Facebook.
"Marius Muntean, executive-chef la Golden Tulip Sibiu şi membru al Asociaţiei Culturale Euro Est Alternativ a participat, în perioada 17-20 februarie, la Kuhara Europskih Regija (Campionatul European Interregional de Gastronomie) din Makarska, Croaţia", au anunţat cei de la Primăria Sibiu.
Potrivit aceleiași surse, bucătarul a obţinut locul întâi la proba de îndemânare (Raw Cuts of Lamb) şi la proba meniu de restaurant compus din trei feluri (Consomme de viţel, gustare caldă din carne de miel şi fel de bază din muşchi de vită).
Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.