Național Din Arad Ultima oră
Arădeanca Maya Madar, pe podium la competiția internațională de Tenis de Masă din Serbia
Arădeanca Maya Madar, pe podium la competiția internațională de Tenis de Masă din Serbia
25/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Arădeanca Maya Madar, pe podium la competiția internațională de Tenis de Masă din Serbia.

Secția de tenis de masă a CSM Arad a debutat deja, în acest an și pe plan internațional. După Alesia Sferlea și Adela Strună, medaliate la Openul de junioare al Austriei, sportivii mai tineri au participat și ei la o primă întrecere în afara granițelor țării. Este vorba despre tradiționala competiție internațională de la Kikinda (Serbia), unde Maya Madar a reușit să ocupe locul 3 la categoria U13. 

Evoluții și clasări bune au mai obținut Ina Șipoș, calificată în primele 8 la categoria U11, Norbert Boka, tot în primii 8, dar la U19, în vreme ce Sergiu Bej, la U11, Milan Berki, la U13 și Ionuț Mortasifu, la U15, au acces până în faza optimilor de finală. 

Înainte de turneul din țara vecină, jucătorii CSM-ului au susținut două antrenamente cu prietenii de la clubul sârb STK Banatul Lokve.

Sursa: CSM Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.