Național Cultură Ultima oră
Moștenitorii României Muzicale - Valentin Şerban şi Daria Tudor, în recital la Sala Radio
Moștenitorii României Muzicale - Valentin Şerban şi Daria Tudor, în recital la Sala Radio
23/01/2023 ⋅ 0 comentarii

În cadrul proiectului Moştenitorii României muzicale, va avea loc un nou recital duminică, 12 februarie 2023, de la ora 18.00. 

Pe scena Sălii Radio vor evolua violonistul Vlentin Șerban, câștigător al premiului I la ediția 2020-2021 a Concursului internațional George Enescu, și pianista Daria Tudor. Cei doi muzicieni vor prezenta un program intitulat Violin in love, alcătuit din Sonata nr. 4 op. 23 de Ludwig van Beethoven, Trei romanţe op. 22 de Clara Schumann şi Sonata nr. 2 în re minor pentru vioară şi pian de Robert Schumann.

Recitalul este primul organizat în colaborare cu Artexim, această instituţie şi Radio România Muzical urmând să realizeze în perioada următoare mai multe proiecte dedicate tinerilor muzicieni români, laureați ai Concursului internațional George Enescu.


Foto: Radio România Muzical


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.