Național Ultima oră
Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 1.000 și a intrat în istoria Ligii Campionilor
Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 1.000 și a intrat în istoria Ligii Campionilor
23/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Cristina Neagu a marcat duminică, 22 ianuarie, golul cu numărul 1.000 în Liga Campionilor și a devenit a treia jucătoare din istorie care a reușit această performanță. 

Palmaresul româncei este unul impresionant, fiind singura handbalistă din lume care a primit de patru ori titlul de cea mai bună jucătoare din lume.

Cristina Neagu (34 de ani) a reuşit să marcheze golul cu numărul 1.000 în Liga Campionilor în meciul disputat împotriva echipei Bietigheim din Germania.

Înaintea meciului, Cristina Neagu avea 995 de goluri marcate, astfel că avea nevoie să marcheze cinci goluri pentru a intra în istoria Ligii Campionilor.

Românca a avut nevoie de 58 de minute şi 33 de secunde pentru a marca cele cinci goluri de care avea nevoie pentru a intra în topul jucătoarelor de 1000 de puncte din Liga Campionilor la handbal feminin.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.