Național Social Religie Ultima oră
Ecaterina începe să își revină, însă are nevoie de mult ajutor pentru că trebuie să reînvețe să facă totul de la zero
Ecaterina începe să își revină, însă are nevoie de mult ajutor pentru că trebuie să reînvețe să facă totul de la zero
19/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Ecaterina, fiica părintelui Nicolae Dima, de la Biserica „Sfântul Nicolae”-Dintr-o Zi din Capitală, și a prezbiterei Cătălina Dima, a ieșit din comă, dar are în continuare nevoie de ajutorul nostru pentru că trebuie să reînvețe să facă totul de la zero. 

„Ecaterina este din ce în ce mai bine! Este din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, și își aduce aminte foarte bine nume,( de ex. știe cine sunt cei trei Părinți de la biserica noastră). Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Are doar reprize de conștiență, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu!  Este duminica recunoștinței, trebuie sa-i fim recunoscători Domnului pentru acești mari pași înainte!”, a scris Părintele Vasile Ioana pe pagina de socializare. 

În prezent, Ecaterina se află la o clinică din Germania și face progrese mari în procesul de vindecare, dar recuperarea este de lungă durată. Costurile tratamentului, terapiile alternative și spitalizarea sunt între 1.000 și 1.200 de euro pe zi, totalul cheltuielilor necesare pentru recuperare ridicându-se la peste 200.000 de euro.

Asociația „Salvează o Inimă” a lansat o campanie de strângere de fonduri, iar oricine dorește să o ajute pe Ecaterina în aceste momente dificile poate face donații trimițând SMS cu textul „Ecaterina” la numărul 8832 până în data de 14 februarie 2023.

Conform Asociației, în primele ore de la lansarea campaniei de strângere de fonduri pentru Ecaterina Dima s-au transmis 5.177 de SMS-uri a câte 2 euro.

Donații se pot face și în următoarele conturi:

LEI: RO23INGB0000999913157577, titular cont - Nicolae Dima

EURO: RO20INGB0000999911593506, Banca INGB CENTRALA, Cod SWIFT/BIC: INGBROBU, titular cont - Nicolae Dima.

Pentru a lua legătura cu părintele Nicolae Dima puteți scrie la adresa impreunapentruecaterina@gmail.com.


 


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.