Național Ultima oră
Ecaterina are nevoie de ajutor pentru a se trezi din comă
Ecaterina are nevoie de ajutor pentru a se trezi din comă
08/12/2022 ⋅ 0 comentarii

Ecaterina, fiica Părintelui Nicolae Dima de la Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi din București, are nevoie de ajutor financiar pentru a se trezi din comă. 

„Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă.

Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată.

I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru. 

Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă”, a spus părintele Nicolae Dima.

Pentru Donații:

 LEI: RO23INGB0000999913157577

 Titular cont: Nicolae Dima

EUR: RO20INGB0000999911593506

        Banca: INGB CENTRALA

        Moneda: EUR

        Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

 Titular cont: Nicolae Dima

Pentru a lua legătura cu Părintele Nicolae Dima: impreunapentruecaterina@gmail.com

Firmele care doresc să doneze sunt rugate să scrie un mail la adresa de  mai sus, pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscala).

Totul a început cu o durere de cap

Totul a început cu o durere de cap. Ecaterina a fost diagnosticată cu tumoră cerebrală, fără simptome inițiale, apoi a intrat în comă.

„Până acum câteva ore, familia părintelui Nicolae Dima trăia normal, așa cum trăim noi toți în viața de zi cu zi. A apărut o durere de cap inexplicabilă. Părinții fetiței au făcut investigații, au mers la spital, au căutat soluții și au descoperit un necaz.

Cu totul neașteptat, după două-trei zile de dureri de cap, s-a făcut RMN și s-a descoperit că fetița are o formațiune tumorală. Dar nu este doar atât, ci viteza cu care s-au întâmplat lucrurile este surprinzătoare. Din nimic, după o durere de două zile de cap, copila nu mai putea respira și a intrat în stop cardio respirator. A leșinat în brațele tatălui ei. S-a lăsat moale în brațele lui iubitoare.

Din acel moment, a intrat în mâna medicilor de la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni. Copila a făcut un al doilea stop cardio-respirator. Acum este în comă, pe aparate, în mâinile lui Dumnezeu. Și medicii, și părinții, și noi toți așteptăm ca Ecaterina să își revină. Copila doarme de atunci și noi toți am intrat în rugăciune”, a spus Părintele Vasile Ioana care a îndemnat credincioșii să se roage pentru fetița preotului Nicolae Dima.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.