Național Din Arad Învățământ Cultură Ultima oră
Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Arad și-au serbat patronul spiritual
Elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Arad și-au serbat patronul spiritual
17/01/2023 ⋅ 0 comentarii

În fiecare an, pe data de 15 ianuarie, elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” Arad se fac părtași „la nemurire” prin omagierea patronului spiritual și a Zilei Naționale a Culturii. 

Activitățile inedite s-au derulat atât în sălile de clasă, cât și la Biblioteca școlii. Uniți în același duh de sărbătoare, cadrele didactice și elevii implicați au fost părtași unei zile cu totul aparte în timpul căreia au susținut un recital de poezii – concurs, au realizat creații artistico-plastice din opera marelui poet, au prezentat în Power-Point aspecte din viața și opera poetului nepereche. 

Tot în timpul aceleiași zile au participat la o expoziție de carte, la audiții muzicale – opera eminesciană, au vizionat filmul „Un bulgăre de humă” și la un proiect constructivist pe marginea textului „Călin”  (file din poveste).


Foto: Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.