Național Din Arad Ultima oră
Alesia Sferlea și Horia Ursuț au câștigat singura medalie de aur a delegației tricolore la Openul Austriei
Alesia Sferlea și Horia Ursuț au câștigat singura medalie de aur a delegației tricolore la Openul Austriei
16/01/2023 ⋅ 1 comentarii

Alesia Sferlea și Horia Ursuț au câștigat singura medalie de aur a delegației tricolore la Openul Austriei la tenis de masă.

Medaliați cu bronz la categoria U17, arădeanca Alesia Sferlea și compatriotul Horia Ursuț au câștigat sâmbătă proba de U19 dublu mixt, în ultima zi de concurs. 

A fost singura medalie de aur a delegației tricolore, alături de patru de bronz și una de argint. Cei doi sportivi îndrumați de pe margine de antrenorul Alexandru Dincă au format cea mai puternică pereche de dublu mixt și au încheiat superb concursul. A fost finală de anduranță și spectaculoasă, scor 3-2 (12-10, 9-11, 11-4, 9-11, 11-5) cu slovacii Samuel Arpas și Adriana Illasova, iar medaliile de aur și trofeul au ajuns la juniorii români, care anterior au câștigat doar cu 3-0 și 3-1 pe tabloul principal, până pe primul loc al podiumului: 3-0 cu Neil Incorvaja (Malta) și Anna Green (Anglia), în 16-mi, 3-0 cu Enya Moltara și Miha Podobnik (Slovenia), în optimi, 3-1 cu Luca Elsen și Elisa Sadikovic (Luxemburg), în sferturi și 3-0 cu Timoty Falconnier și Fanny Doutaz (Elveția), în semifinale.

Rezultatele tricolorilor la Openul Austriei:

  • Horia Ursuț/Alesia Sferlea, aur la U19 dublu mixt
  • Dragoș Bujor, argint la U17 simplu masculin
  • Alesia Sferlea, bronz la U17 simplu feminin
  • Horia Ursuț, bronz la U17 simplu masculin
  • Rareș Cueșdean/Adela Struna, bronz la U19 dublu mixt
  • Robert Podar/Vivien Tamaș, bronz la U15 dublu mixt

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

28.01.2023 04:00
Aurora-Crina POP
Vă rog, la ce sport se referă Openul Austriei?
Mulțumesc pentru răspuns!