Din Arad Ultima oră
Orice viață contează! Căţel căzut într-o fântână, salvat de pompierii arădeni
Orice viață contează! Căţel căzut într-o fântână, salvat de pompierii arădeni
12/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Un căţel care a căzut, joi, într-o fântână adâncă de 10 metri din Semlac, a fost salvat de pompierii arădeni, chemaţi în ajutor de un localnic care îi auzise lătratul. 

„Mărinimia unui localnic din Semlac şi iscusinţa pompierilor arădeni au fost ingredientele reţetei de succes pentru ca un căţel căzut într-o fântână adâncă de 10 metri să primească o a doua şansă la viaţă. Totul s-a întâmplă în această seară, când un localnic care îi auzise lătratul şi "strigătul de ajutor" a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor”, a anunţat, joi seară, ISU Arad.

Ajunşi la locul indicat de cel care sunase la 112, pompierii au localizat căţelul, iar unul dintre ei a coborât în fântână, fiind apoi ridicat de către colegi împreună cu patrupedul, cu ajutorul cordiţelor de salvare.

Căţelul a fost eliberat în siguranţă şi a rămas în grija localnicilor, iar pompierii s-au întors la bază cu încă o misiune încheiată cu succes, răsplătiți de bucuria salvării unui suflet.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.