Național Din Arad Ultima oră
Tenis de Masă: Alesia Sferlea, Adela Strună și Irina Rus, incluse în loturile naționale de junioare și tineret
Tenis de Masă: Alesia Sferlea, Adela Strună și Irina Rus, incluse în loturile naționale de junioare și tineret
12/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Federația Română de Tenis de Masă a anunțat la începutul acestui an componența loturilor naționale pentru 2023, de la categoria cea mai mică, U13, până la senioare. 

CSM Arad are trei jucătoare incluse în aceste loturi, practic componentele de bază ale echipei de Superligă, ce vor putea evolua pentru România în acest an: Alesia Sferlea, care face din acest an saltul valoric de la cadete U15 la junioare mari și Adela Strună sunt componente atât ale lotului U19 cât și ale lotului național U21, în vreme ce Irina Rus a fost inclusă în lotul de tineret, U21. Așadar, destule premise pentru noi performanțe internaționale în acest an. 

 Sferlea și Strună participă începând de astăzi și până pe 14 ianuarie la primul open internațional de junioare al anului, WTT Youth Contender Linz 2023, din Austria.


Foto: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.