Național Din Arad Ultima oră
Gimnasta Marcela Cercea, convocată la Centrul Național Olimpic pentru junioare
Gimnasta Marcela Cercea, convocată la Centrul Național Olimpic pentru junioare
10/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Marcela Cercea, dublu medaliată balcanică anul trecut la nivel de junioare, aur cu echipa și bronz la individual compus la categoria ei de vârstă, a fost convocată la Deva, pentru a se pregăti în cadrul Centrului Național Olimpic pentru Junioare. Sportiva în vârstă de 14 ani (junioară I, nivel 2), legitimată la CSM Arad, este una din speranțele gimnasticii artistice din orașul nostru, fiind inclusă în 2022 și în programul BOPJ (Burse Olimpice pentru Juniori). Celelalte fete din cadrul secției se pregătesc sub comanda antrenorilor Ciprian Hegyi și Carina Franiov pe plan local, cu antrenamente zilnice în sala Emilia Eberle din incinta stadionului Gloria. Primele competiții debutează în primăvară, iar acest an se anunță foarte încărcat din punct de vedere al calendarului:

12 sportive sunt în pregătiri, la Arad: prima competiție, la sfârșit de martie

„În perioada 23-25 martie avem prima etapă din cadrul Campionatului Național pe echipe. La Arad avem în pregătire 12 sportive cu vârste între 9 și 11 ani (junioare III), pe trei nivele. Pe plan internațional va fi un an cu foarte multe competiții importante, cum ar fi Mondiale și Europene de juniori sau Festivalul Olimpic al Tineretului European. Important este să fim sănătoși, fetele să fie bine și să se pregătească cum trebuie și atunci pot veni și rezultatele bune. Mulțumim conducerii clubului, școlilor unde învață fetele și părinților, pentru sprijinul acordat”, a declarat Ciprian Hegyi, membru al Comitetelor executiv și tehnic din cadrul Federației, pentru CSM Arad. 


Foto: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.