Național Din Arad Ultima oră
Alesia Sferlea și Adela Strună debutează în noul an la Openul de tenis de masă al Austriei
Alesia Sferlea și Adela Strună debutează în noul an la Openul de tenis de masă al Austriei
09/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Jucătoarele de tenis de masă Alesia Sferlea și Adela Strună, componente de bază ale echipei de Superligă a CSM Arad, încep în forță în noul an. 

Marți, 19 ianuarie, pleacă spre Linz (Austria), acolo unde în TipsArena vor concura în cadrul primului open al anului (11-14 ianuarie) din circuitul european al juniorilor, WTT Youth Contender 2023. Elevele lui Cristi Dodean vor juca la categoriile de vârstă U17 și U19 în mai multe probe, unde vor încerca să obțină rezultate cât mai bune și în același timp vor face și o repetiție utilă înaintea importantului meci de Superligă din luna ianuarie, cu CSM Bistrița, decisiv în lupta pentru medalia națională.

„Apropo de această dispută de la Arad, Federația a stabilit să se joace în perioada 8-11 ianuarie, doar că aceste openuri internaționale decalează puțin programul, cele două cluburi fiind în negocieri pentru stabilirea datei de disputare, cel mai probabil una din zilele săptămânii viitoare. În meciul tur din Superliga pe echipe, CSM Arad s-a impus cu 3-1 și are nevoie de măcar două puncte în partida de pe Mureș, care se va desfășura în complexul Emil Prokopecz, cu data și ora exactă urmând să revenim.”, au transmis reprezentanții CSM Arad.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.