Național Din Arad Social Sănătate Comunicate de Presă Ultima oră
Program de vizită suspendat în șapte secții de la Județean
Program de vizită suspendat în șapte secții de la Județean
06/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Ca urmare a Instrucțiunii privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă, emisă de către Ministerul Sănătății, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a decis modificarea programului de vizită în secțiile și compartimentele unității medicale. 

Astfel, pacienții vor putea fi vizitați zilnic între orele 15.00-17.00 cu excepția pacienților internați în secțiile: Hematologie, Oncologie Medicală, Neonatologie, Obstetrică-Ginecologie, Boli Infecțioase Copii, Pediatrie I, Pediatrie II unde vizita este suspendată. 

În secțiile de anestezie și terapie intensivă programul rămâne neschimbat: zilnic între orele 12.00-13.00 respectiv 17.00-18.00.

Conform prevederilor în vigoare, în secțiile în care vizita este permisă, pacienții vor putea fi vizitați de un aparținător pentru cel mult 15 minute. La intrarea în secție, vizitatorul va trebui să folosească dezinfectant pentru mâini și să îmbrace echipamentul de protecție.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.