Național Sănătate Utile Diverse
Secțiunea SOS numere de urgență disponibilă acum și off-line, în cadrul Aplicației InfoCons
Secțiunea SOS numere de urgență disponibilă acum și off-line, în cadrul Aplicației InfoCons
04/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Aplicația GRATUITĂ InfoCons, unică la nivel mondial, oferă consumatorilor, într-un singur loc,  toate informațiile de care aceștia au nevoie.

Secțiunea SOS care este disponibilă de acum și off-line (fără acces la o rețea de internet) , consumatorii au acces la numerele de urgență  atât la nivel național cât și internațional, dar și posibilitatea de a le apela direct , fără costuri suplimentare, cu aplicația InfoCons. Această facilitate reprezintă un real ajutor pentru consumatori, în special atunci când accesul la internet este prohibit datorită costurilor sau nu au acces la o rețea de internet.

Totodată în această secțiune, SOS ai acces la întreaga lista a punctelor de trecere a frontierei din România, precum și cu timpul pe care consumatorii îl vor petrece la ieșirea și la intrarea în țară .

Aplicația GRATUITĂ InfoCons  este disponibilă în 33 de limbi și vine în sprijinul consumatorilor cu informații utile, corecte, transparente și pe înțelesul tuturor!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.