Național Social Ultima oră
Mihai, tânărul crescut la casa de copii, a dus daruri de sărbători la zeci de vârstnici singuri și neajutorați
Mihai, tânărul crescut la casa de copii, a dus daruri de sărbători la zeci de vârstnici singuri și neajutorați
02/01/2023 ⋅ 0 comentarii

Mihai Căldăraru, tânărul crescut în Casele de copii, este astăzi un sprijin de nădejde pentru mulți dintre cei aflați în situații limită. Asta scriam nu de mult, atunci când Mihai dăduse startul Campaniei „Suflețelul din cutie”.

Misiune îndeplinită. Mihai a reușit să aducă puțină lumină și zâmbet în sufletele vârstnicilor din centrele de plasament, de sărbători.

Persoanele vârstnice aflate în centrele de asistență socială din grija Direcției Generale de Asistență Socială au primit daruri din partea domnului Mihai Căldăraru, Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială, în colaborare cu Universitatea Româno-Americană.

Cadourile au constat în pachete cu dulciuri, fructe și produse specifice sărbătorilor, pentru 80 de bătrâni singuri, bolnavi sau neajutoraţi din județul Ilfov. Și pentru că acolo era nevoie și de un strop de suflet, elevii instituției amintite au confecţionat felicitări prin care au transmis bătrânilor urările şi gândurile bune pentru sărbătoare.

„Zeci de bătrâni singuri, bolnavi sau neajutoraţi. Întâlnirea copiilor şi profesorilor coordonatori cu grupul de bătrâni a avut loc luni. Am rostit o rugăciune de binecuvântare şi un cuvânt de mulţumire pentru cei prezenţi", a spus Mihai Căldăraru Directorul Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.