Național Social Ultima oră
Elevii unui Colegiu din vestul țării au organizat un târg caritabil pentru copiii cu dizabilități de la Fundația Mihai Neșu
Elevii unui Colegiu din vestul țării au organizat un târg caritabil pentru copiii cu dizabilități de la Fundația Mihai Neșu
21/12/2022 ⋅ 0 comentarii

Copiii fac lucruri extraordinare! Elevii unui Colegiu din vestul țării ne dau tuturor o lecție cum nu se poate mai frumoasă acum, în prag de sărbători. 

Elevii Colegiului Național Onisifor Ghibu din Oradea au organizat un târg caritabil cu ornamente de Crăciun si prăjituri și au reușit să strângă suma de 13.919 lei pentru copiii cu dizabilități sprijiniți de Fundația Mihai Neșu și noul complex de recuperare care se construiește în Cihei pentru ei și adulți.

Copiii au pregătit și un colaj cu poze cu Mihai Neșu și acțiunea lor, pe care l-au dăruit fundatiei, când au mers chiar la centrul de recuperare să îi vadă pe copii. 

„Felicităm cadrele didactice care i-au ajutat să se organizeze și să înțeleagă că dar din dar se face Rai! Multumim micilor sponsori! Copiii cu dizabilități pot fi azi mai încrezători că vă au alături, colegi de generații. Viitorul se construiește întotdeauna în prezent.”, au transmis reprezentanții Fundației Mihai Neșu.


Foto: Fundația Mihai Neșu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.