Național Social Life Ultima oră
Fundația Mihai Neșu a primit Premiul de excelență la Gala Națională a Binelui
Fundația Mihai Neșu a primit Premiul de excelență la Gala Națională a Binelui
09/12/2022 ⋅ 0 comentarii

O veste bună, dar cât se poate de firească: Fundația Mihai Neșu a primit Premiul de excelență la Gala Națională a Binelui, pentru servicii sociale și medicale, oferit din partea Ministerului familiei, tineretului și egalității de sanse.

Premiul a fost ridicat de Andreea Ogăraru, în calitate de ambasadoare a Fundației Mihai Neșu. 

”Astăzi bună noastra prietenă Andreea Ogăraru ne-a reprezentat la București, în calitate de ambasadoare a Fundatiei Mihai Neșu, la Gala Naționala a Binelui. Fundatia Mihai Nesu a primit Premiul de excelenta pentru servicii sociale si medicale, oferit din partea Ministerului familiei, tineretului și egalității de sanse. Ii mulțumim din suflet ca a fost acolo pentru noi! Andreea Ogararu a avut un rol important în decizia noastră de a deschide aceasta fundație si a rămas întotdeauna alături de Mihai Neșu. 

Prieteniile ca acestea te înnobilează, iar ocazia primirii unui premiu nu ne arată decât ca suntem iubiți in continuare, motiv pentru care vă mulțumim și vouă tuturor, care ne sunteți alături!”, au scris reprezentanții Fundației pe pagina de socializare. 

Chiar de 1 decembrie, Fundația a împlinit 3 ani de la lansarea campaniei ”Cred în minuni”, pentru construirea Complexului de recuperare caritabil pentru copii și tineri cu dizabilități Sf Nectarie, însă încă este nevoie de ajutor pentru finalizare.

„Ne-am fi dorit să terminăm anul acesta, dar mai e nevoie de câteva luni de muncă dar și de sprijin financiar.

Rugăm firmele care se pregătesc să facă bilanțul să ne direcționeze 20% din impozitul pe profit sa putem finaliza proiectul cat mai repede.”, este rugămintea lui Mihai Neșu. 

Contractul de sponsorizare se poate descărca de AICI.Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.