Din Arad Religie Ultima oră
Peste 100 de nuci și pomi fructiferi, plantați de elevii Școlii ”ASTRA” din Arad la Mănăstirea Tămand
Peste 100 de nuci și pomi fructiferi, plantați de elevii Școlii ”ASTRA” din Arad la Mănăstirea Tămand
02/11/2019 ⋅ 0 comentarii

   Peste 100 de nuci și pomi fructiferi au fost plantați de elevii Școlii ”ASTRA” din Arad, vineri, 1 noiembrie 2019, la Mănăstirea Tămand. 

”Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei Seviciu, Arhiepiscopul Aradului, s-a realizat vineri, 01.11.2019, o activitate ecologică ce constituie un proiect împărtășit și gest concret de plantare a 120 de nuci și pomi fructiferi în cadrul Mănăstirii Tămand. Am plecat de la Tămand cu nădejdea că pomii plantați vor prinde rădăcini într-un loc unde rugăciunea neîntreruptă împlinește toată lucrarea vieții. Demnitatea și prosperitatea umană sunt profund legate de aspectele ecologice, de atenția și grija concretă față de întreaga creație, ”casa noastră” comună”, ne-a spus Arhim.Teofan Mada, vicar eparhial.

 

   Acești pomi, care provin din pepiniere românești, reprezintă cadoul tinerei generații de la Școala „ASTRA” pentru viitor. Alături de tinerii care au muncit exemplar pentru ca totul să fie dus la bun sfârșit, au fost Prof. Stoica Cristian, Prof. Cadar Alexandru și Prof. Miclea Marius.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.