Din Arad Cultură Comunicate de Presă Ultima oră
O poveste cu tâlc și mult umor, pe scena Trupei Marionete Arad
O poveste cu tâlc și mult umor, pe scena Trupei Marionete Arad
30/11/2022 ⋅ 0 comentarii

O poveste cu o vârstă venerabilă. O istorie care însă prinde viață pe scena Trupei Marionete într-o formă plină de tâlc și umor. „Prostia omenească” este spectacolul pe care actorii Oana Rogojină și Cristian Bordaș îl aduc în fața micilor spectatori duminică, 4 decembrie, de la ora 11:00.

„Acțiunea spectacolului este plasată undeva la țară, lângă Arad, în ograda unui cuplu – el ardelean, ea moldoveancă – a căror viață zilnică se derulează în armonie totală cu radioul si emisiunile neîntrerupte ale televiziunilor în goană după o audiență de vârf. Cu urechea la radio și cu ochii lipiți de ecranul TV cât e ziulica de lungă, uitând pentru o clipă de munca în gospodărie, cei doi hotărăsc să nu mai fie doar simpli consumatori media devenind ei înșiși producători. Ograda se transformă în platou de televiziune, obiectele de gospodărie devin decor, iar ei bineînțeles, actori… O nouă emisiune se naște: Sătenii au talent!”, spun creatorii spectacolului.

Biletele, care costă 25 pentru adulți, 15 lei – pentru pensionari și studenți și 7 lei pentru preșcolari și elevi, se pot achiziționa, în limita locurilor disponibile, fie online de pe platforma www.eventim.ro fie prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0257.280.974 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele, de la casieria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, de marți până vineri între orele 10:00 – 14:00, duminică până cel târziu la ora 10:30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă de marți până vineri, între orele 10:00 – 14:00, duminică, în intervalul 9:30 – 10:55.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.