Național Din Arad Social Ultima oră
Familia Regală va oferi cadouri de Crăciun familiilor nevoiaşe, oamenilor în vârstă şi copiilor din Săvârșin
Familia Regală va oferi cadouri de Crăciun familiilor nevoiaşe, oamenilor în vârstă şi copiilor din Săvârșin
29/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu vor petrece sărbătorile de Crăciun şi de Anul Nou, ca în fiecare an, la Castelul Regal Săvârşin.

Fundaţia Colecţia Regală va organiza în zilele premergătoare Ajunului evenimente publice în Satul Regal, la care sunt aşteptaţi români din toate colţurile ţării şi din Republica Moldova, informează, marţi, Familia Regală a României, într-o postare pe pagina de socializare.

Familia Regală va oferi cadouri de Crăciun în localitatea Săvârşin familiilor nevoiaşe, oamenilor în vârstă şi copiilor.

Vor avea loc concerte de colinde şi, în ziua de 24 decembrie, vor fi primiţi dubaşii din Săvârşin, o tradiţie păstrată cu fidelitate generaţii de-a rândul.

La întâlnirea de la amiaza zilei de Ajun sunt aşteptaţi să participe primarul comunei, preotul paroh, locuitori ai Săvârşinului şi ai comunelor vecine.


Pe toată durata zilelor de sărbătoare, magazinul de suveniruri va fi deschis între orele 9,00 şi 18,00. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.