Național Din Arad Ultima oră
Arădencele, de 5 ori pe podium la Campionatul Național Individual de gimnastică artistică pentru junioare
Arădencele, de 5 ori pe podium la Campionatul Național Individual de gimnastică artistică pentru junioare
28/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Peste 100 de gimnaste de la CSM Arad, SCM Bacău, CSȘ Bârlad, CS Dinamo, CSA Steaua, CSȘ Buzău, CSȘ Viitorul Cluj, CS Farul-CSM Constanța, CSȘ 1 Constanța, LPS Cetate Deva, CSȘ Focșani, CSM Onești, CS Petrolul Ploiești și CSȘ 1 Timișoara au luptat în weekend pentru medalii, la Campionatul Național Individual de gimnastică artistică pentru junioare (I, II și III) de la Bacău. În Sala Sporturilor „Narcisa Lecușanu” au avut loc întrecerile pentru concursul individual compus, dar și finalele pe aparate. Iar rezultatele au fost foarte bune pentru gimnastele de la CSM Arad cu vârste de 9 și 10 ani, care au obținut în total cinci medalii, după cum urmează: junioare III, nivel 6 – Selena Kapca este campioana României la sărituri, dar s-a mai clasat pe 5 în finala de la sol și pe 6 în cea de la bârnă, iar Alexandra Zimerman a luat argint la paralele și bronz la bârnă și locul 6 la sărituri; junioare III, nivel 7 – Alessia Albulescu a cucerit bronzul la sărituri și sol.

Kapca este campioană la sărituri, Zimerman și Albulescu – dublu medaliate!

De asemenea, la categoriile lor de vârstă, Anya Stănică și Victoria Mârza s-au clasat pe locul 4, respectiv 5 la paralele, Mârza bifând și un loc 8 la sărituri, Adelina Munteanu s-a clasat tot pe 4 la sărituri, Lelita Ruhama pe 5 la bârnă și 7 la paralele, Serena Lazea pe 8 la sărituri și 9 la paralele. La individual compus nivelul 7, Alessia Albulescu a ocupat poziția a patra, Lelita Ruhama s-a clasat pe 5, pentru ca la individual compus nivelul 6, Alexandra Zimerman să ocupe locul 5, Victoria Mârza locul 8, iar Selena Kapca poziția a 11-a. Antrenorii Ciprian Hegyi (implicat în aceste zile într-un cantonament la Onești alături de Alexandra Zimerman și Lelita Ruhama) și Carina Franiov aduc mulțumiri pentru susținere conducerii CSM Arad și a școlilor unde învață micile gimnaste.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.