Național Ultima oră
Oamenii care fac diferența. Ana Maria a găsit un portofel cu 19.160 de euro și l-a dus la poliție
Oamenii care fac diferența. Ana Maria a găsit un portofel cu 19.160 de euro și l-a dus la poliție
12/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Ana Maria Manole. Este o tânără din Iași, în vârstă de 30 de ani, mamă a doi copii și în așteptarea celui de-al treilea. Locuiește într-o casă obișnuită și își câștigă traiul vânzând ziare. 

Dacă ne gândim bine, pe scurt, ar putea fi povestea de viață a multor români, însă ceea ce o face cu totul deosebită pe Ana Maria Manole sunt faptele  pentru care ea devenit cunoscută polițiștilor din Iași. Ei bine, conform Digi24, în urmă cu ceva vreme, femeia a dus polițiștilor o sumă de bani, de asemenea găsită, în urmă cu o săptămână, un telefon, iar zielele trecute un portofel în care erau nu mai puțin de 19.160 de euro. 

Banii aparțineau unei femei de 64 de ani, care anunțase la poliție că portofelul îi fusese furat, fapt care, în urma cercetărilor, nu s-a confirmat. 

”O felicităm pe tânără pentru gestul său și apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţi”, au spus polițiștii. 

Oamenii buni, oamenii corecți și demni sunt lângă noi. Și, uneori, vând ziare...

Felicitări, Ana Maria!


Foto: digi24

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.