Național Din Arad Ultima oră
Ceremonie de predarea-primirea comenzii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” în Cetatea Aradului
Ceremonie de predarea-primirea comenzii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” în Cetatea Aradului
23/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Luni, 21 noiembrie, în cazarma Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” din Cetatea Aradului, a avut loc, în prezența comandantului Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, colonelul Cornel-Traian Scurt, ceremonia de predare-primire a comenzii și Drapelului de Luptă ale structurii, între locotenent-colonelul Ioan Sorin Semeniuc și locotenent-colonelul Cristian Țecu.

În cadrul ceremoniei s-a dat citire ordinelor de numire în funcție ale celor doi ofițeri, precum și a principalelor repere ale carierei noului comandant. Finalul activității a fost marcat prin defilarea militarilor arădeni, a transmis Octavian Corbei.

Locotenent-colonelul Cristian Țecu a absolvit, în anul 2004, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și masterul „Conducere Interarme Forțe Terestre”, organizat la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București, în anul 2017.

Pe parcursul carierei, ofițerul a participat la misiuni în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Kosovo și a îndeplinit diverse funcții de conducere în cadrul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”, precum și în cadrul Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”.

Foto: Claudiu Roșianu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.