Național Social Religie Ultima oră
Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale organizează un eveniment dedicat persoanelor bolnave de cancer, la Ateneul Român
Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale organizează un eveniment dedicat persoanelor bolnave de cancer, la Ateneul Român
22/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale organizează duminică Gala Bucuria Vindecării la Ateneul Român. Evenimentul este dedicat persoanelor bolnave de cancer.

Seara va debuta cu un moment de colinde și pricesne. După prezentarea programului vor susține un concert Orchestra Medicilor „Dr. Ermil Nichifor” dirijată de Maestrul Iosif Prunner și corul Filarmonicii „George Enescu”.

Printre artiștii care vor urca pe scena atenelui duminică seara se numără Oana Andra, Diana Botez, Alina Jipa, Lucina Corchiș, Cristian Niculescu și Ioana Maria Lupașcu.

La eveniment vor fi prezenți mai mulți invitați speciali precum Paula Seling, Vlad Miriță și Lavinia Chifor.

Prezentatorii Galei dedicate persoanelor care suferă de cancer vor fi Daniela Nane și George Grigoriu.

Gala este organizată la împlinirea a 3 ani de la demararea proiectului „Bucuria Vindecării”  care susține pacienții oncologici.

La nivel național se fac demersuri pentru promulgarea legii care aprobă planul național de prevenire și combatere a cancerului pentru perioada 2023-2030.

Proiectul „Bucuria Vindecării” a fost demarat de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale în urmă cu trei ani. Scopul acestuia este de a susține pacienții care s-au vindecat de cancer sau care suferă traume în urma tratamentelor sau a simptomelor bolii.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.