Din Arad Ultima oră
Un jandarm arădean a salvat 8 cățeluși aruncați într-un sac la marginea drumului
Un jandarm arădean a salvat 8 cățeluși aruncați într-un sac la marginea drumului
21/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Un jandarm arădean a salvat 8 cățeluși aruncați într-un sac pe marginea drumului, pe raza localității Chișineu-Criș. 

Salvatorul se numește Ionuț Ilie și este sergent major în cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Chișineu-Criș (I.J.J. Arad). Șansa celor 8 cățeluși aruncați fără milă pe marginea drumului a fost ca ei să fie văzuți de jandarmul care nu a ezitat să îi hrănească și să se asigure că sunt salvați. 

Împreună cu medicul veterinar din localitate  i-a îngrijit, iar duminică, 20 noiembrie, cățelușii au fost duși la Adăpostul pentru câini fără stăpân din localitatea Pecica.

„Înger păzitor. Așa poate fi descris colegul nostru sergent major Ionuț Ilie din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Chișineu-Criș (I.J.J. Arad). În noaptea de 19 spre 20 noiembrie, în timp ce se afla în serviciu pe raza localității Chișineu-Criș acesta a găsit 8 cățeluși, aruncați într-un sac la marginea drumului. Având în vedere ora târzie și faptul că aceștia păreau înfometați, colegul nostru i-a hrănit și a luat legătura cu medicul veterinar din localitatea respectivă. Astăzi, 20 noiembrie, cei 8 cățeluși au fost duși la Adăpostul pentru câini fără stăpân din localitatea Pecica pentru a fi îngrijiți. Felicitări colegului nostru pentru gestul făcut!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.