Național Sport
Oana Corina Constantin, desemnată ambasadoare a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku
Oana Corina Constantin, desemnată ambasadoare a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku
11/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Fosta sportivă română Oana Corina Constantin a fost desemnată ambasadoare a Campionatelor Mondiale de gimnastică aerobică de la Baku, din perioada 14-16 mai, potrivit Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, anunță Agerpres.

Alături de Oana Constantin, şi rusul Vladislav Oskner a fost desemnat să fie ambasador al celei de-a 16-a ediţii a Mondialelor.

Oana Constantin a fost una dintre cele mai valoroase componente ale lotului României din anii 2010, cucerind şapte medalii mondiale, patru de aur şi trei de argint, alături de alte patru la Jocurile Mondiale, una de aur şi trei de argint.

Oana Constantin a făcut parte din echipa care cucerea aurul mondial în 2012, iar în 2014 a cucerit cea mai strălucitoare medalie la trio şi grup. Şi-a încheiat cariera cu o medalie de aur la individual, în 2016.

Vladislav Oskner şi soţia sa Tatiana Solovieva au marcat istoria gimnasticii aerobice, cei doi fiind prezenţi permanent pe podiumul mondial între 1995 şi 2003.

 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.