Național Social Ultima oră
Încă 10.000 de puieți de salcâm vor fi plantați de Asociația Principele Nicolae în această lună
Încă 10.000 de puieți de salcâm vor fi plantați de Asociația Principele Nicolae în această lună
03/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Proiectul ”Codrii de mâine” inițiat de Asociația Principele Nicolae continuă și în această toamnă. De data aceasta, acțiunea de împădurire va avea loc în perioada 19-20 noiembrie, în satul Romanu, comuna Romanu, județul Brăila, unde vor fi plantați 10.000 de puieți de salcâm.

La acțiunea care are ca mobil cuvintele Regelui Mihai „Nu văd România de astăzi ca pe o moștenire de la părinții noștri, ci ca pe o țară luată cu împrumut de la copiii noștri”, va participa, așa cum mereu a făcut-o, și Nicolae al României. 

„Transpunând în acțiune aceste cuvinte, Asociația Principele Nicolae vă invită să continuăm proiectul „Codrii de Mâine”. Vom contribui cu cel puțin un milion de arbori pentru o Românie mai verde! Înscrie-te și participă la o nouă acțiune de împădurire - 19 - 20 noiembrie 2022 - în satul Romanu, comuna Romanu, județul Brăila, unde vom planta împreună 10.000 de puieți de salcâm, alături de Nicolae al României!”, a transmis Asociația Principele Nicolae prin intermediul paginii de socializare. 

Cei care doresc să participe la aceatsă acțiune de împădurire se pot înscrie AICI.

„Vă punem la dispoziție toate cele necesare și vom ține cont de toate regulile în vigoare, pentru buna desfășurare a evenimentului! Vă așteptăm doar cu voie bună și cu spor la plantat! Minorii pot participa doar dacă sunt însoțiți de un adult.”, a mai specificat Asociația. 

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.