Național Social Ultima oră
Trei Secții de la Fundeni au fost dotate cu saltele pentru copii și părinți cu ajutorul fiicei Pr. Arh. Mihail Bucă
Trei Secții de la Fundeni au fost dotate cu saltele pentru copii și părinți cu ajutorul fiicei Pr. Arh. Mihail Bucă
01/11/2022 ⋅ 0 comentarii

Irene, fiica Părintelui Arhidiacon Mihail Bucă, a adunat în jurul ei atât de mulți oameni buni, încât trei dintre Secțiile Spitalului de Oncopediatrie Fundeni au fost dotate cu 156 de saltele noi. 

Valoarea totală a donației făcute a depășit suma de 70.000 de lei și a constat în 88 de saltele noi cu huse pentru paturile de copii și 68 de saltele cu huse noi pentru paturile de adulți, care au fost cumpărate și livrate la Institutul Fundeni.

Pe lângă paturi, au mai fost donate și 33 de cutii care sunt folosite ca spațiu de depozitare pentru lucrurile personale ale copiilor și părinților lor și care au fost amplasate sub paturi.

Anunțul a fost făcut, așa cum ne-a obișnuit, cu multă emoție, de către Părintele Arhidiacon Mihail Bucă.

„Venim în fața voastră cu o veste care ne-a umplut inimile de bucurie și sper că ea aduce o mângâiere și altora. Cu ajutorul vostru neprețuit, Irene a reușit să doteze trei dintre Secțiile Spitalului de Oncopediatrie Fundeni cu saltele noi. Am reușit să achiziționăm 156 de saltele noi, atât de necesare copiilor internați acolo, cât și părinților care îi însoțesc în lunile de tratament, și să le donăm spitalului. Nu am fi reușit asta fără voi, fără susținerea și sprijinul vostru, fără DRAGOSTEA voastră pentru Irene și pentru copiii internați în Institut! VĂ MULȚUMIM!”, a scris părintele Mihail Bucă pe pagina de socializare. 

De asemenea, mulțumirile speciale ale tatălui micuței Irene, diagnosticată în luna mai a acestui an cu leucemie, au mers către Festivalul Internațional de Muzică Bizantină Iași, doamnei Iosif de la Practic Prodcom SRL, doamnei Florina Popa pentru organizarea Concertului Caritabil "Alături de Irene, Mica Prințesă" din Prima Curte Domnească de Argeș și lui Zidaru Sebastian-Mihai, președintele Centrului de Tineret OVD Argeș.

„Acesta este drumul pe care vrem să mergem, drumul faptelor bune, drum presărat cu dragoste și iubire față de copiii noștri și față de Dumnezeu.”, a mai adăugat Părintele Arhidiacon Mihail Bucă.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.