Din Arad Ultima oră Externe
Campionii Delta Force, care au pus Aradul și România pe harta mondială a roboticii, în vizită la Parlamentul European
Campionii Delta Force, care au pus Aradul și România pe harta mondială a roboticii, în vizită la Parlamentul European
26/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Campionii Delta Force, care au pus Aradul și România pe harta mondială a roboticii, au vizitat Parlamentul European.

Aceștia au fost invitați de către un europarlamentar arădean, împreună cu echipa Colegiului Național Petru Rareș din Piatra-Neamț.

Echipa Delta Force, din Arad a câștigat Campionatul Mondial de Robotică din Houston, în primăvara acestui an, iar echipa Neves din Piatra Neamț a obținut medalia de aur la competiția Space Settlement Contest, care este organizată de NASA.

Arădenii au descris experiența ca fiind unică.

„Am răspuns cu bucurie invitației de a veni la Bruxelles pentru a vizita Parlamentul european și a vedea, în direct, cum funcționează această instituție. Apreciem buna organizare și programul pregătit pentru noi de europarlamentarul arădean. Am participat la expoziția de Artă românească în Parlamentul European, am vizitat Casa Istoriei Europene și am văzut ce înseamnă  adoptarea unei legi la acest nivel. A fost o experiență unică.”, au scris arădenii pe pagina de socializare.


Foto: Facebook / Delta Force


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.