Național Din Arad Cultură Comunicate de Presă Ultima oră
IPS Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, distins cu Crucea Casei Regale a României
IPS Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, distins cu Crucea Casei Regale a României
26/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Ca în fiecare an, Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit distincții unor instituții, organizații și personalități din România, din Republica Moldova și din străinătate, de ziua de naștere a Regelui Mihai, la Sala Tronului de la Palatul Regal din București. Printre cei distinși a fost și Arhiepiscopul Aradului, Înaltpreasfințitul Părinte Timotei Seviciu. 

Distincțiile oferite:

Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit Medalia Regală pentru Loialitate doamnei Alexandra Sima, doamnei Mariana Sima, doamnei Diana Tocitu, doamnei Corina Bedreagă, doctorului Karl-Ernst Nowak, doctorului Dorina Nowak și domnului Ovidiu Nahoi.

Medalia Custodele Coroanei a fost conferită doamnei Anne-Marie Martin.

Ordinul Coroana României în grad de Cavaler a fost conferit domnului Virgil Nițulescu.

Majestatea Sa a distins cu Crucea Casei Regale a României pe domnul Luca Niculescu, pe domnul Horia Tecău și pe Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Timotei al Aradului.

Ordinul Coroana României în grad de Comandor a fost conferit doamnei Nelly Miricioiu-Kirk.

Majestatea Sa a conferit Ordinul Coroana României în grad de Mare Ofițer doamnei Constanța Iorga și domnului Andrew Popper.

Custodele Coroanei a conferit Ordinul Coroana României în grad de Mare Cruce dr. Jonathan Eyal.

Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit municipiului Alba Iulia titlul de Oraș Regal.


Foto: Familia Regală a României


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.