Din Arad Cultură Ultima oră
„Sărat, printre genele tale” - Lucia Bibarț va susține un recital de poezie la Oradea
„Sărat, printre genele tale” - Lucia Bibarț va susține un recital de poezie la Oradea
25/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Joi, 27 octombrie 2022, între orele 17:00 – 18:00, Restaurantul „El Quijote” (str. Cuza Vodă nr. 89 B, colț cu Bdul Decebal) din Oradea va găzdui un recital de poezie semnată de arădeanca prin adopție, dar bihoreancă de origine, Lucia Bibarț.

„Pregătit la foc mic, cu răbdare și delicatețe, condimentat atât cât să îmbogățească gusturile sufletești retro și actuale, recitalul «Sărat, printre genele tale» al Luciei Bibarț, va avea izul anotimpurilor prin care trecem. Starea de poezie va putea fi asezonată cu un pahar bun de vin, cu preparate neaoșe sau mondiale, gătite de gazdele evenimentului. Ne vedem la Oradea, pentru o seară frumoasă de toamnă, împreună, cu poezie pe care o dedic memoriei părinților și bunicilor noștri!”, a anunțat scriitoarea.


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.