Național Ultima oră
”Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea” – Tibi Ușeriu
”Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea” – Tibi Ușeriu
07/02/2020 ⋅ 0 comentarii

Tiberiu Ușeriu a terminat, joi seara, ultramaratonul Yukon Arctic desfășurat în Canada. Așa cum ne-a obișnuit, ”după ce nu mai poate, mai poate un pic”, iar la capătul unei curse infernale a transmis un mesaj tuturor celor care l-au susținut pe parcursul luptei cu el însuși, zăpada și temperaturile extreme de la Yukon Arctic Ultra 2020

”Dragilor, am ajuns la capăt, deși drumul ăsta părea la un moment dat fără capăt. Vă mulțumesc enorm pentru susținerea voastră. Fără gândurile voastre bune, jur că m-aș fi pierdut pe drum. Mulțumesc Tășuleasa și mulțumesc Via Transilvanica, drumul nostru, al tuturor, cel care m-a trimis aici în delegație, ca ambasador.

La ora asta, gândurile mele sunt puține și simple. Zic așa: Uneori, pare greu să te întorci și doar pentru că ai uitat undeva becul aprins. Să te întorci acolo unde ai suferit o traumă, e un pic și mai greu. Pozele astea două puse în paralel, spun povestea acestei aventuri. Sunt fericit că am îndreptat lucrurile.

Trag scurt o concluzie de încheiere, înainte de a mă prăbuși într-un somn adânc: Să nu uităm că visurile noastre, ale fiecăruia, fie ele mici sau mari, chiar contează. Fără idealuri, mă tem că am dispărea. Așadar, să nu renunțăm la ele orice ar fi. Vă mulțumesc, ne vedem acasă!”

Felicitări, Tibi!

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.