Național Din Arad Învățământ Ultima oră
Elevii și militarii arădeni au îngrijit mormintele Eroilor din Cimitirul Pomenirea
Elevii și militarii arădeni au îngrijit mormintele Eroilor din Cimitirul Pomenirea
19/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Marți, 18 octombrie 2022, militarii Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, alături un grup de elevi de la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad conduși de către profesorul Ovidiu Țurlea, au desfășurat o activitate de îngrijire a mormintelor eroilor din Cimitirul Pomenirea. 

Acțiunea face parte din seria manifestărilor desfășurate de către Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României.

„Având un profund context istoric, acțiunea evocă respectul cuvenit eroilor români, cunoscuți și necunoscuți, căzuți la datorie pe câmpurile de luptă pentru apărarea țării și valorilor naționale, cinstind și păstrând veșnică memoria celor care au plătit prețul suprem”, a transmis sublocotenent Octavian Corbei, din cadrul Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” Arad. 


Foto: Claudiu Roșianu


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.