Național Din Arad Ultima oră
Gimnaștii arădeni au câștigat 5 medalii la Naționalele de aerobic
Gimnaștii arădeni au câștigat 5 medalii la Naționalele de aerobic
12/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Sportivii de la CSM Arad, antrenați de Elza Fărcuța și Alexandra Cicirean, s-au remarcat din plin la Campionatul Național de gimnastică aerobică de la București, desfășurat în perioada 7-9 octombrie și încheiat cu cinci medalii în contul clubului, dar și cu un loc 4, două locuri 6 și două locuri 7, care au punctat și ele în dreptul CSM-ului. Așadar, la categoria juniori, Melissa Fărcuța a luat aurul la proba de trio, alături de Larisa Suiu, de la Academia Laura Cristache București și Raisa Axente, de la UNEFS București, Alexandru Berbece a cucerit medalia de argint la proba de individual masculin, la fel ca și la perechi, alături de Melissa Fărcuța, Sara Buda a cucerit bronzul în proba de individual feminin, categoria AG (juniori 2), pentru ca în proba de grup, Sara Buda, Alina Căpitan, Maria Neacșu, Daria Kasler și Cristina Berbece să urce și ele pe a treia treaptă a podiumului a categoriei AG (juniori 2).

Sara Buda și grupul junioarelor 2, pe a treia treaptă a podiumului

În finale au mai adus puncte clubului: Maia Balogh, locul 4 la individual feminin, categoria juniori, trioul format din Cristina Berbece, Lorena Doța și Larisa Ripas s-a clasat pe locul 6 la categoria AG (juniori 2), la fel ca și Sara Buda, Maria Neacșu, Larisa Ripas, Lorena Doța, Alexandra Păulescu și Daiana Rusu, în proba de dance a categoriei AG (juniori 2), pentru ca Rianna Șuteu să ocupe locul 7 la categoria ND (juniori 3), la fel ca și Alina Căpitan, în finală la individual feminin, categoria AG (juniori 2).

CSM Arad s-a clasat pe locul 5 în clasamentul general, pe cluburi

În clasamentul pe cluburi, CSM Arad a obținut locul 5 din 18 cluburi participante la aceste Campionate Naționale. În prezent, sportivii Melissa Fărcuța și Alexandru Berbece se află în stagiul de pregătire de la Constanța, pentru a reprezenta România la Balcaniada de gimnastica aerobică din luna noiembrie, de la Istanbul (Turcia). „În spatele acestor rezultate stau multe ore de antrenament și multă voință! Felicitări tuturor și mult succes în continuare la următoarele competiții” , declară antrenoarea Elza Fărcuța.

Sursa: CSM Arad


Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.