Național Învățământ Social Ultima oră
Se poate! Răzvan a crescut în sistemul de protecţie socială și a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție
Se poate! Răzvan a crescut în sistemul de protecţie socială și a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție
04/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Dacă nu de mult, undeva spre sfârșitul lunii iulie vă povesteam despre Bogdan, un copil cu o voință de fier crescut la o casă de copii din Arad și care a fost admis la Școala de Agenți de Poliție din Câmpina, astăzi vorbim despre Răzvan.

Răzvan Cercel a crescut în sistemul de protecţie socială și a intrat al patrulea pe țară la Academia de Poliție.

Crescut într-o familie numeroasă, fără prea multe posibilități materiale, Răzvan a ajuns încă de mic copil în sistemul de protecție socială din Buzău.

Tânărul nu s-a lăsat niciodată copleșit de neajunsurile din viața sa și reprezintă o mândrie pentru toți cei care au crezut în el. Acesta a fost admis primul dintre cei peste o sută de candidați din Buzău și al patrulea pe țară la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti.

Tocmai de aceea, polițiștii din Buzău i-au pregătit o surprinză lui Răzvan și l-au felicitat pentru rezultatul obținut.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău i-a făcut o surpriză şi, printr-o mobilizare specifică unei unităţi de poliţie, i-a pregătit deja bagajul de care va avea nevoie, să-l mai scutească măcar de o parte din stresul noului început.

Această pregătire a fost posibilă cu sprijinul organizaţiilor sindicale şi profesionale: Fundaţia Amprenta Buzău, Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Sindicatul Democratic al Poliţiştilor SIDEPOL şi Club Sportiv Poliţia Buzoiană.

De asemenea, luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, i-au oferit o emblemă, pe post de amuletă norocoasă, care să îl ghideze în drumul pe care a pornit, cu următoarea inscripţie: Curaj - Lege - Onoare!

Cu nostalgia unui parteneriat consolidat timp de ani buni, care se pare că este drumul spre reuşită, reprezentanţii Biroului Siguranţă Şcolară au ţinut să strângă mâna lui Răzvan, să îi transmită personal faptul că îi apreciem perseverenţa, reuşita, pasiunea, devotamentul şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Răzvan! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Indiferent ce parte a ţării se va bucura de serviciul tău poliţienesc, la finalul anilor de studiu, te așteptăm cu drag și cu încredere în Marea familie a Poliției Române", au transmis polițiștii din cadrul I.P.J. Buzău, pe pagina de socializare.


Foto: Sindicatul Politistilor - Sidepol Buzău

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.