Național Din Arad Ultima oră
Halterofilii arădeni au câștigat 8 medalii la finala națională a juniorilor, de la Ovidiu
Halterofilii arădeni au câștigat 8 medalii la finala națională a juniorilor, de la Ovidiu
02/10/2022 ⋅ 0 comentarii

Cei trei halterofili de la CSM Arad prezenți la finala Campionatului Național de juniori 1, 20 de ani, de la Ovidiu (județul Constanța), au reușit să se întoarcă acasă cu nu mai puțin de opt medalii! Johan Martin Tîrziu, la categoria +109 kilograme, a obținut cele mai bune performanțe, devenind dublu campion național la smuls, cu 111 kg. și total, 244 și medaliat cu argint la aruncat, 133 kg. Categoria 61 de kilograme a adus mari satisfacții pentru delegația arădeană, asta pentru că Daniel Nicolae Jigău, nimeni altul decât băiatul antrenorului Adrian Jigău, a obținut două medalii de argint la aruncat, 107 kg. și total, 189 și un loc 4 la smuls, 82 kg.

La aceeași categorie, Sorin Cristian Molnar a luat argintul la smuls, cu 87 kg. și bronzul la aruncat, 101 și total, 188. “Sunt foarte bucuros și mulțumit de cum au concurat cei trei sportivi, am reușit să ne întoarcem acasă cu opt medalii, ceea ce nu îi deloc puțin lucru. Mai avem finala națională de tineret, de la mijlocul lunii noiembrie și sezonul ia sfârșit pentru noi, a fost un nou an bun, cu rezultate notabile”, ne-a declarat Adi Jigău.

Sursa: CSM Arad

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.