Național Din Arad Ultima oră
Campionii incluziunii prin sport. Arădenii Mara, Ovidiu și Samuel au participat la Turneul final al Campionatului Național de Baschet
Campionii incluziunii prin sport. Arădenii Mara, Ovidiu și Samuel au participat la Turneul final al Campionatului Național de Baschet
27/09/2022 ⋅ 0 comentarii

În perioada 23-25 septembrie 2022, sportivii arădeni Mara Oprea, Ovidiu Botaș și Samuel Tofan, legitimați la A.C.S. BRAVII Arad, au participat la Bistrița, în cadrul proiectului "Să creștem sănătoși prin baschet", la TURNEUL FINAL AL CAMPIONATULUI NAȚIONAL DE BASCHET ABILITĂȚI INDIVIDUALE - ”Campionii incluziunii prin sport"- proiectul AJIF Motivation. 

La turneu au participat 82 de sportivi de la 17 cluburi sportive și școli speciale din 15 județe. 

„Bucuria revederii cu prietenii din țară,  probele care au pus în valoare abilitățile individuale de baschet,  meciurile demonstrative, timpul plăcut petrecut împreună, medaliile strălucitoare, primirea călduroasă au fost ingredientele unei competiții foarte valoroase care vor rămâne bine întipărite în amintirea participanților. Mulțumim organizatorilor și voluntarilor.”, au scris reprezentanții Bravii Arad pe pagina de socializare. 

Evenimentul a fost finanțat de Federatia Română de Baschet și derulat cu sprijinul autorităților locale și al prietenilor de la Clubul Lions Bistrița, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România și Club Sportiv Special Olympics România.

Redacția Glasul Cetății își rezervă dreptul de a selecta și modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.